28 Mart 2016

Canlı Meme Onarımı Ameliyatları - 5 Nisan 2016

Değerli Üyeler,

Meme Rekonstrüksiyonu Çalışma Grubu olarak, bölgesel bir kliniğimizin ev sahipliğinde yapacağımız canlı meme onarımı ameliyat projemizin ilkini Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniğinin” ev sahipliğinde 5 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştireceğiz.

5 Nisan Salı günü iki canlı ameliyat yapılması planlanmıştır. Planlanan ameliyatlar;

1 – DIEP flep ile meme onarımı,
2 – Pediküllü TRAM delay flep ile meme onarımı.

Her iki ameliyatta saat 09.00 dan itibaren “Webinar” üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Dışarıdan gelerek bu ameliyatları ameliyathanede birebir takip etmek isteyen olursa kontenjan ameliyathanelerin koşulları ve imkanları doğrultusunda 6 kişi ile sınırlandırılmıştır. Gelmek isteyen meslektaşlarımız bana yada Dr. Burcu Çelet Özden’ e isteklerini bildirebilirler.

Ameliyatlar Meme Rekonstrüksiyonu Çalışma Grubu üyelerinden; Dr Şükrü Yazar, Dr Sühan Ayhan, Dr Burcu Çelet Özden ve Dr Özay Özkaya tarafından gerçekleştirilecektir.

Meme onarımı canlı ameliyat projemizle ilgili yapılan ilk duyurudan hemen sonra canlı ameliyata ev sahipliği yapmak isteğini ilk olarak açıklayan ve üstlenen Dr Özay Özkaya ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniği ekibine desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımla,
Dr. Şükrü Yazar