Ana Sayfa : Yeterlik Kurulu : Uzmanlık Öğrencileri Online Sınavı

Uzmanlık Öğrencileri Online Sınavı

Değerli Üyeler, Sevgili Uzmanlık Öğrencilerimiz,

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanlık Öğrencileri Online Sınavı

Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Yeterlik Kurulu,  farklı eğitim kurumlarında eğitim almakta olan uzmanlık öğrencilerin teorik bilgi düzeylerini belirlemek amacıyla çoktan seçmeli, 50 soruluk online bir sınav düzenlemektedir. Sınav ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır:

AMAÇ:
Uzmanlık öğrencilerinin uzmanlık eğitimi sürecinde kendilerini objektif olarak değerlendirme ve zaman içinde teorik bilgi yükünün değişimini ölçme olanağı sağlamak.

SINAV BAŞVURUSU:
Anabilim Dalı Başkanları / Eğitim Sorumluları eğitim kurumlarına gönderilecek olan başvuru formları ile kurumlarında sınava katılacak olan uzmanlık öğrencilerinin listesini dernek sekreterliğine bildirecektir.

Başvuru Formunu indirmek için Tıklayınız.

BAŞVURU KOŞULLARI:

1. Türkiye’de eğitim gören Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanlık Öğrencisi olmak.
2. Uzmanlık sınavına henüz girmemiş olmak.
3. Sınav Başvuru Formunu, son başvuru tarihinden önce tprecd@gmail.com   adresine  göndermiş olmak.

SON BAŞVURU TARİHİ: 29 Kasım 2019, Cuma
SINAV TARİHİ: 06 Aralık 2019, Cuma
SINAV SAATİ: 07.30-08.30

Sınav saat 07.30'da başlar. Ancak katılımcı 07.30-08.30 arasında dilediği bir zamanda sınava başlayabilir. Benzer şekilde sınavı dilediği bir zaman diliminde tüm soruları yanıtlamış olması şartıyla sonlandırabilir.
Sorularınız için dernek sekreterimiz ile tprecd@gmail.com e-posta adresinden ya da 0312 427 2223 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz

Saygılarımızla,

Dr. Cenk Demirdöver