11 Nisan 2016

ACI KAYBIMIZ

Geçirdiği motosiklet kazası sonrası 9 Nisan 2016 tarihinde aramızdan ayrılan sevgili meslektaşımız, kardeşimiz Op. Dr. Tuğrul Turan’ı sevgi ve saygı ile anıyoruz.

Sevgili Tuğrul, tanıdığın tanımadığın insanlara yaptığın sayısız iyilik, iyileştirip sağlığına kavuşturduğun binlerce hasta ve biz kıdemsizlerine öğrettiklerin için Ruhun Şad Olsun, Mekanın Cennet Olsun..

Şakaların, yaratıcı zekan, sınırsız enerjin, iyi kalpli oluşunla anılarımızda, kalplerimizde hep yaşayacaksın..

Üç gün süren yaşam mücadelesinde kendisine her türlü yardımcı olan Prof. Dr. Kemal Uğurlu'ya, doktor arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese ​tüm sevenleri adına teşekkür ediyoruz..

Başta Şişli Etfal EAH Plastik Cerrahi Kliniği mensupları olmak üzere bütün Plastik Cerrahi camiasına ve sevenlerine başsağlığı, kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz.

Dr. Derya Özçelik
TPRECD Yönetim Kurulu Adına