05 Temmuz 2016

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Değerli Üyeler, Asistan Arkadaşlarım,

Ramazan Bayramına ülkemizde ve de dünyada ardı ardına yaşanan terör olayları nedeniyle üzgün olarak giriyoruz. Ülkemizde ve dünyada yaşanan süreç şunu gösteriyor ki, herşeyden önce eğitimli ve iyi insanlar yetiştirmek için çaba göstermek durumundayız.

Cehalet içinde, sevgi ve ilgiden uzak büyüyen bireylerin nasıl kandırılıp terör örgütlerine piyon yapıldığı ortada..

Başkalarının acısına, çaresizliğine duyarsız, materyalist ve çıkarcı zihniyetin de bir medeniyet bir kültür biçimi olamayacağı aşikar..

Bu nedenle alan el olmak yerine veren el olalım..

Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayalım..