24 Ağustos 2016

"Eller" Konulu Fotoğraf Yarışması

A. YARIŞMANIN KONUSU

Yarışmayakatılacak fotoğraflarda el ya da eller konu olarak seçilmelidir. Çocuk veya erişkin olması farketmez.

B. YARIŞMANIN AMACI

Elin ifade ettiği duyguları canladırabilmek ve fotoğrafçılığa başka bir açıdan bakabilmek ve teşvik etmektir.

C. YARIŞMA KURALLARI

1.Yarışmaya herkes katılabilir.

2.Fotoğraflarda plastik cerrahiye ait mesleki reklam içerebilecek resimlerin kullanılmamalıdır.

3. Fotoğraflarda kullanılacak el ya da ellerin telif hakları ve hukuki sorumluluğu tamamen yarışmacıya aittir.

4. Katılan fotoğrafların konuları belirlenen temaya uygun olmalıdır. Tema dışındakifotoğraflardeğerlendirilmeye alınmayacaktır.

5.Fotoğraflardaha önce internet dahil hiçbir yerde yayımlanmamış ve ödül almamış olmalıdır.

6. Her katılımcı en çok 2 fotoğraf ile başvurabilir.

7. Katılımcılar fotoğrafların dernek tarafından yayımlanmaya değer bulunması halinde internet ve yazılı basın ortamında katılımcının adıyla yer alacağını kabul eder.

8.Yarışmayakatılan fotoğrafların içeriğindeki tüm bilgilerin hukuki sorumluluğu yazara aittir.

9. Ödül olarak:

Birinciye: 1000 TL
İkinciye: 500 TLdeğerinde para ödülü verilir.​​
Son başvuru tarih 3.10.2016’dır.

10. Yarışmaya katılan kişi yarışma kurallarını kabul etmiş sayılır ve kurallara uymayan fotoğraflar değerlendirmeye alınmazlar.

11.Yarışmasonucunun duyurusu 27-30, Ekim 2016 tarihine Antalya’da gerçekleşecek 38. Ulusal Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kurultayında yapılacaktır.

D. SEÇİCİ KURUL

Oylama Instagram üzerinden yapılacak ve herkes katılabilecektir. En çok beğeni alan fotoğraf birinci olacaktır.

E. BİÇİM

1.Fotoğrafdosyası:Fotoğraf mutlaka çocuk veya erişkin kişlerin el görüntülerini içermelidir.

2. Kimlik dosyası:Fotoğrafı çekenin adı-soyadı, yaşı, cinsiyeti, mesleği, telefon numarası, e-posta adresi, posta adresi ve yaşadığı ili içermelidir. Kimlik dosyasına kimlik adı verilmelidir.

3.Başvuru için fotoğrafve kimlik dosyası elektronik ortamda tprecdfotografyarismasi@gmail.com  adresine gönderilmelidir.   Başvurular sadece elektronik ortamda yapılmalıdır.