24 Ağustos 2016

"Plastik Cerrahi" Konulu Şiir Yarışması

1. YARIŞMANIN KONUSU
    Yarışmaya katılacak şiirlerin içeriği “plastik cerrahi” ile ilgili olmalıdır.
  1. YARIŞMANIN AMACI
    Platik cerrahiye dikkat çekmek ve plastik cerrahiyi alışılmışın dışında bir yöntem ile ifade etmek.
  1. YARIŞMA KURALLARI
    1. Yarışmaya seçici kurul ve birinci derece yakınları dışında herkes katılabilir.

2. Şiirler Türkçe olmalı, yazım kurallarına uygun şekilde yazılmalıdır.

3. Katılan şiirlerin konuları belirlenen temaya uygun olmalıdır. Tema dışındaki şiirler değerlendirilmeye alınmayacaktır.

4. Şiirler daha önce internet dahil hiçbir yerde yayımlanmamış ve ödül almamış olmalıdır.

5. Her katılımcı en çok 2 şiir ile başvurabilir. Şiirlerin uzunluğu 2 A4 sayfasını geçmemelidir.

6. Katılımcılar şiirlerinin seçici kurul tarafından yayımlanmaya değer bulunması halinde internet ve yazılı ortamda yazarın adıyla yer alacağını kabul eder.

7. Yarışmaya katılan şiirlerin içeriğindeki tüm bilgilerin hukuki sorumluluğu yazara aittir.

8. Ödül olarak:

Birinciye: 1000 TL
      İkinciye: 500 TL

değerinde para ödülü verilir.

9. Son başvuru tarihi 03. 10.2016’dır.

10. Yarışmaya katılan kişi yarışma kurallarını kabul etmiş sayılır ve kurallara uymayan şiirler değerlendirmeye alınmazlar.

11. Yarışma sonucunun duyurusu 27-30, Ekim 2016 tarihine Antalya’da gerçekleşecek 38. Ulusal Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kurultayında yapılacaktır.
  1. SEÇİCİ KURUL
    Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu
  1. BİÇİM
    1. Şiir dosyası: Microsoft Word programında, A4 kağıt boyutunda, bir buçuk satır aralığı ile, 12 punto, Times New Roman karakteri ile en 2 sayfayı geçmeyecek şekilde yazılmalıdır. Şiir dosyası yazarın adı ve soyadı olmalıdır.
    2. Kimlik dosyası: Şiir yazarının adı-soyadı, yaşı, cinsiyeti, mesleği, telefon numarası, e-posta adresi, posta adresi ve yaşadığı ili içermelidir. Kimlik dosyasına kimlik adı verilmelidir.
    3. Başvuru için şiir ve kimlik dosyası elektronik ortamda sekreter@tpcd.org.tr  adresine gönderilmelidir. Başvurular sadece elektronik ortamda yapılmalıdır.