27 Ekim 2016

Canlı Meme Onarımı Ameliyatı Gerçekleştirildi

Değerli Üyeler,

Meme Rekonstrüksiyonu Çalışma Grubu olarak, ikinci canlı meme onarımı ameliyatını “Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Genel Cerrahi Meme Çalışma Grubu ve Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniğinin” ev sahipliğinde bugün gerçekleştirildi.

26 yaşındaki hastada bilateral koruyucu mastektomi sonrası – eşzamanlı bilateral implant ile  meme onarımı yapıldı.

Ameliyat saat 09.00 dan itibaren “Webinar” üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Genel Cerrahi Ekibinden; Dr Mustafa Kalaycı, Dr Ertan Şit ve Dr Sevinç Dağıstanlı’ya ve ev sahipliği yapan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr Ayla Gökçe’ye, destek ve işbirliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ayrıca canlı yayın ve implantları sağlayan ana sponsorumuz Mentor’a ve kullandığımız suturleri sağlayan Doğusan’ a destekleri için teşekkür ederiz.

Saygılar,

Dr Şükrü Yazar