16 Aralık 2019

Maksillofasiyal Travmalar Konulu Toplantımızın Ardından...

Değerli Meslektaşlarımız,

Orta Anadolu Bölge Temsilciliğimiz tarafından Kayseri’de düzenlenen “Maksillofasiyal Travmalar” başlıklı toplantımız 14 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşti. Toplantıda  Dr. Handan Derebaşınlıoğlu, Dr. Umut Zereyak ve Dr. Malik Abacı mandibula kırıklarına yaklaşım, Dr. İrfan Özyazgan, Dr. Atilla Çoruh ve Dr. Neşe Kurt Özkaya orta yüz kırıklarına yaklaşım, Dr. Cemal Fırat maksillofasiyal bölge ateşli silah yaralanmaları, Dr. Fatma Bilgen pediyatrik maksillofasiyal travmalar, Dr. Sercan Yücel  frontal sinüs kırıklarına yaklaşım, Dr. Bülent Tucer kafa travmalarına eşlik edebilecek serebrospinal yaralanmalar ve Dr. Yalçın Yontar nörokraniyum kemik defektlerinin titanyum implantlar ile rekonstrüksiyonu konularını anlatmıştır.  Üç boyutlu çıktılar üzerinde yapılan atölyeler ile toplantımızın daha interaktif olması sağlanmıştır. Otuz dört plastik cerrah arkadaşımızın katıldığı bu toplantımız için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,