29 Nisan 2020

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanları için Covid-19 Pandemi Rehberi 2. Baskı

Değerli meslektaşlarım,

Covid-19 pandemisi nedeniyle içinden geçtiğimiz dönemde ve sonrasında plastik cerrahlar olarak bizlerin ve çalışanlarımızın sağlığının korunması, çalışma ortamlarımızın pandemi sonrası sürece hazırlanması, Covid-19 sonrası normalleşme sürecinde hasta seçimi ve ameliyat süreçlerinde bizlere kılavuzluk yapacağını ve yararlı olacağını düşündüğümüz TPRECD-COVID19 Rehberinin güncellenmiş ikinci baskısının yayınlandığını bildirmek istiyorum.

Gündem çok hızlı değişiyor, bilgiler çok hızlı güncelleniyor. Mevcut bilgilerimiz ışığında bir tavsiye niteliğinde olan bu rehberin çok kısa süre içinde oldukça kapsamlı bir şekilde hazırlanmasında büyük emek harcayan, çok kıymetli üyelerimiz Dr. Bülent SAÇAK, Dr. Uğur Anıl BİNGÖL, Dr. Zeynep AKDENİZ, Dr. Ömer BERKÖZ, Dr. Hakan GENCE, Dr. Nihal KOCAASLAN, Dr. Melekber ÖZKAN, Dr. Serdar TUNÇER ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalından Prof. Dr. Ahmet TOPUZOĞLU ve Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalından Dr. Öğretim Üyesi Buket Ertürk Şengel'e en içten şükranlarımı sunuyorum. Rehbere web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Bu süreci hep birlikte atlatacağız.

Saygılarımla

Prof. Dr. Sühan Ayhan
TPRECD Yönetim Kurulu adına
Başkan

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanları için Covid-19 Pandemisi Döneminde Öneriler için tıklayınız.