15 Mart 2021

ESTETİK UĞRUNA SAĞLIĞINIZDAN OLMAYIN

Ameliyatsız estetik uygulamalar, Dolgu, botulinum toksin, mezoterapi, ip askı uygulamaları ve benzeri ameliyatsız medikal estetik uygulamalar sadece Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış ayakta ve yatarak teşhis ve tedavi yapılan sağlık kurum ve kuruluşlarında uygulanabilir. Güzellik salonu, kuaför, otel odası, ev gibi yerlerde yapılması hem yasal değildir, hem de tehlikelidir. Sadece uygun eğitimi almış hekimler yapabilir. Uygulanan materyal ruhsatlı ve güvenilir olmalıdır. Bunlara dikkat edilmezse yaşanabilecek olumsuzluklar, sizi güzellik uğruna sağlığınızdan edebilir.

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahlar, aldıkları uzmanlık eğitimi ve usta çırak ilişkisi ile edindikleri plastik cerrahi geleneği ışığında tüm ameliyatsız medikal estetik uygulamalarını gerçekleştirmeye yetkilidirler.

ÖNCE SAĞLIĞINIZ...