Ana Sayfa : Yeterlik Kurulu : Uzmanlık Öğrencileri Online Sınavı

Uzmanlık Öğrencileri Online Sınavı

Değerli Üyeler,

Şimdiye kadar yılda bir kez düzenlediğimiz Online Asistan Sınavı'nın yaz ayları dışında, iki ayda bir olacak şekilde yılda 5 kez (Ocak, Mart, Mayıs, Eylül ve Kasım) yapılmasına karar verilmiştir. Her bir sınav öncesinde konu başlığı ile ilgili webinar düzenlenecektir.

KONU BAŞLIKLARI:

o  El Cerrahisi                                                                 Ocak

o  Maksillofasiyal – Kraniyofasiyal Cerrahi                     Mart

o  Konjenital Anomaliler (CL/CP vb)                               Mayıs

o  Temel Teknikler / Greftler-Flepler / Yara İyileşmesi     Eylül

o  Estetik Cerrahi (Minimal İnvaziv, Meme vb)                Kasım

· Sınava katılabilmek için ekteki başvuru formunun doldurulup, en geç 1 Haziran 2021 tarihine kadar [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir. Başvuru formunu indirmek için ...

· Sınav, eğitim kurumlarında, eğitim sorumluları ya da bu kişilerin belirleyeceği gözetmenlerin denetiminde online olarak yapılır.

· Sınav erişim linki, sınavdan hemen önce başvuru formlarında beyan edilen e-posta adreslerine gönderilecektir.

· Sınav, çoktan seçmeli 50 sorudan oluşur.

· Sınav 60 dakika sürer. Sınav süresi tamamlandıktan sonra sınav erişim adresi otomatik olarak yayından kalkar.

· Sınav saat 07.30'da başlar. Ancak katılımcı 07.30-08.30 arasında dilediği bir zamanda sınava başlayabilir. Benzer şekilde sınavı dilediği bir zaman diliminde tüm soruları yanıtlamış olması şartıyla sonlandırabilir.

· Her bir soru bir puan değerindedir ve yanlış yanıtlar, doğru yanıtları etkilemez.

· Sonuçlar, sadece aday ve çalıştığı kliniğin eğitim sorumlusuna ya da Anabilim Dalı başkanına gönderilir.

WEBINAR

· Her bir sınavdan bir hafta önce konu başlığı ile ilgili TPRECD Çalışma Kurulları ve Yeterlik Yürütme Kurulu bir webinar organize eder.

· Webinar’da klasik sunum teknikleri yerine sınava yönelik spot bilgiler aktarılır.

· Webinar’a katılabilmek için webinar duyurusunda paylaşılacak olan link aracılığıyla kayıt olunması gerekmektedir.

· Her bir webinar kaydedilir ancak sınav bitiminden sonra derneğimizin websitesinde erişime açılır.

TARİHLER:

Online Asistan Sınavları Öncesi Webinar Serisi–3
Konu: Konjenital Anomaliler (Yarık dudak / damak)
Tarih: 29 Mayıs 2021, Cumartesi
Saat:  18.00-19.30

Online Asistan Sınavı – 3 Konjenital Anomaliler (Yarık Dudak / Damak)
Tarih: 4 Haziran 2021, Cuma
Saat:  07.30-08.30