01 Kasım 2021

TPRECD 2021 Yılı Uzman Araştırma Yarışması Duyurusu

Değerli Meslektaşlarımız,

2021 yılı Uzman Araştırma Yarışması sonuçlanmış olup; aşağıda isimleri belirtilen meslektaşlarımız dereceye girmiştir. Bu çalışmalar 43. Ulusal Kurultayımızda;   13 Kasım 2021 Cumartesi günü, saat 09:00-10:30  saatleri arasında sunulacaktır.  Dereceye giren meslektaşlarımızı ve çalıştıkları kurumları en içten dileklerimizle kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Değerlendirme aşamasındaki katkı ve emeklerinden dolayı tüm jüri üyelerine çok teşekkür ederiz.

Uzman Araştırma Yarışması Kurulu Adına

Dr. Cenk Demirdöver

Dr. Ersoy Konaş

Dr. Osman Akdağ

KLİNİK DAL BİRİNCİSİ:

Alper Aksoy1, Anvar Ahmedov2, Furkan Karabulut3

“Distal Parmak Ampütasyonlarında Ven Boyama Yönteminin Ven Disseksiyonuna ve Replantasyon Başarısı Üzerine Etkisi”

1.   Konur Cerrahi Tıp Merkezi Bursa

2.   Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Plastik Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Kliniği, İstanbul

3. SBÜ Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Plastik Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Kliniği, İstanbul

KLİNİK DAL İKİNCİSİ:

Ayhan Işık Erdal1, İbrahim Giray Genç1, Burak Pasinlioğlu1, Kemal Fındıkçıoğlu1

“Esnek Tongue-in-Groove Tekniği Etkinliğinin Klasik Tongue-in-Groove ve Kolumellar Strut Greft Teknikleri ile Karşılaştırılması: 237 Açık Rinoplasti Olgusunun Retrospektif Analizi”

1.Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı, Ankara

DENEYSEL DAL BİRİNCİSİ:

İbrahim Giray Genç1; Kemal Fındıkçıoğlu1; Ali Sadioğlu1; Ayhan Işık Erdal1; Süheyla Esra  Özkoçer2; Çiğdem Elmas2.

“Farklı Ultrasonik Liposakşın Enerji Düzeylerinin Yağ Greft Yaşayabilirliği Üzerine Etkisi”

2. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı, Ankara,

DENEYSEL DAL İKİNCİSİ:

Musa Kemal Keleş1Ahmet Kağan Karabulut2, Zeliha Fazlıoğulları2, Nadire Ünver Doğan2, Mehmet Cengiz Tatar2, Ekrem Solmaz2

“Deneysel Göz Nakli Modelinde İdeal Alıcı Damarların Araştırılması: Anatomik Çalışma”

1.  Gebze Medikalpark Hastanesi, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı, Kocaeli,

2.   Selçuk Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Anatomi Anabilim Dalı, Konya,