27 Nisan 2022

International Konya Microsurgery Meeting

Değerli meslektaşlarım,

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Meram Tıp Fakültesi, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nın ev sahipliğinde  23-24 Eylül 2022 tarihlerinde uluslararası katılımlı  'International Konya Microsurgery Meeting’ toplantısı düzenlenecektir.

Üniversitemiz yanı sıra  Acil El Cerrahisi ve Mikrocerrahi Derneği (ACELEMDER) ve Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği (TPRECD) de toplantının paydaşları olacaktır. Destekleri için Prof.Dr. Türker Özkan ve Prof.Dr. İbrahim Vargel'e teşekkür ederiz.

'Basitten karmaşığa travma sonrası ekstremite rekonstrüksiyon prensipleri’ konusunda iki gün boyunca yurt içi ve yurt dışından 30'u aşkın konuşmacımız tecrübelerini paylaşacak. Öğle yemekleri, çay-kahve molası ve otelden toplantı salonuna transferin ücretsiz olacağı toplantı için herhangi bir katılım ücreti alınmayacaktır. Dileyen meslektaşlarımız cumartesi akşam ve pazar günü düzenlenecek sosyal programa da katılabilirler.

Afişini ekte bulabileceğiniz toplantımızın programını en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Asistan arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm meslektaşlarımızı toplantımıza bekliyoruz.
Saygılarımla.

Dr.Bilsev İnce